Hopp til hovedinnhold

Citroën Berlingo L2 Manuell

Citroën Berlingo var allerede proffens ideelle partner. Og nå har varebilen gjort et generasjonssprang. Nye Berlingo Van kombinerer tidligere modellers tidløse funksjoner med moderne teknologiske fremskritt. Når du legger til innovativt design og stor fleksibilitet, er det lett å forstå hvorfor den ble kåret til «Van of the year 2019».

  • Skreddersydd komfort
  • Enorm lastekapasitet
  • Fleksibel varebil
Pris fra 320 147 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

I 100 år har Citroën vært håndverkerens partner, og de siste to tiårene er det Berlingo som har pushet grensene. Nå har Citroën gjort det igjen. Bedre komfort og mer praktisk enn noen gang, robust og energisk på utsiden – mye plass på innsiden. Berlingo fikser det, akkurat som deg.

Diesel

Forhjulsdrift

5,7l/100km

Manuell

100 hk

3

3,9 m3

100 kg

1000 kg

Liten Varebil

877 kg

Citroën Berlingo L2 Manuell

Fleksibel og sømløs

Nye Citroën Berlingo Van følger med i tiden. Uansett hvilke behov du har som proffbruker, tilbyr Berlingo Van løsninger som passer: ulike størrelser, kupeer og interiør. Extenso®-kabinen er både fleksibel og sømløs, og takket være en 2-seters benkstol, er det plass til tre personer foran. Men denne varebilen er ikke bare usedvanlig praktisk og funksjonell. Myk demping, god akustikk, seter tilpasset alle størrelser og et midtsete som kan forvandles til et skrivebord, gjør interiøret til mer enn en kupé. Berlingo Van er ditt kontor på veien.

Kongen av plass

Folder du ned passasjersetet i nye Berlingo Van, får du en lastelengde opptil 3,4 meter i den lengste utgaven. Denne modellen har et lastevolum på hele 3,9 m3 – med en kapasitet på 877 kilo. På utvalgte modeller får du en indikator som sier fra hvis du overstiger dette. I tillegg har Berlingo Van skyvedører med stor åpningsbredde og svingdører med 180° åpning. Varebilen lever også med nøkkelløs adgang og start samt elektronisk parkeringsbrems. Berlingo Van gjør arbeidsdagen enklere.

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle markedsførte biler har utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vinterhjul er inkludert i prisen på alle våre markedsførte biler.