Hopp til hovedinnhold

Citroën ë-Berlingo L2

Siden 1996 har de små varebilene fra Citroën vært kjent for praktiske løsninger. Nye ë-Berlingo er ingen unntak – el-varebilen er dynamisk og stillegående med smidige kjøreegenskaper.  

  • Rekkevidde på opptil 278 km
  • 4,4 m3 lastevolum
  • Nyttelast opptil 800kg
Pris fra 410 334 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

Citroën ë-Berlingo har en rekkevidde på opptil 278 km og dekker daglige kjøre- og transportbehov. Et mindre behov for vedlikehold gjør varebilen økonomisk, med lavere driftskostnader enn sin fossile forgjenger.

Elektrisk

Forhjulsdrift

278 km

18 kWh / 100km

100 kW

7,4 kW

Automat

136 hk

3

4,4 m3

100 kg

750 kg

800 kr

Elektrisk nyttekjøretøy med god kapasitet

ë-Berlingo leveres med et batteri på 50 kWh og kapasitetsgaranti på hele 70 prosent i åtte år eller 160.000 km. Takket være at batteriet er plassert i understellet, har el-varebilen opprettholdt lasteplassen som Berlingo varebil er kjent for.  

Modellen kan skilte med nyttelast på opptil 800 kg og lastevolum på 4,4 m3. Og ja, du kan fremdeles frakte to europaller etter hverandre også i den elektriske utgaven av Berlingo. 

Høy kjørekomfort og mye utstyr

Modellen har mye av det samme sikkerhetsutstyret kjent fra Citroëns personbiler, og er utformet for høy kjørekomfort. Varebilen leveres blant annet med head-up display, aktiv filholder og skiltgjenkjenning. At bilen støtter Apple CarPlay og Android Auto bidrar også til en enklere arbeidsdag.  
 
Citroën lanserer også ny ë-Toggle-bryter som enkelt lar deg velge mellom ulike kjøremoduser, som dynamisk ytelse, optimalt energiforbruk eller maksimal ytelse (tilsvarende tom bil) med fullastet bil.

Praktisk el-varebil med bevegelsesfrihet 

Med en utvendig høyde på 1,84m vil navigasjon i trange parkeringshus ikke by på problemer. 
El-varebilen passer perfekt for bykjøring og gir stressfri kjøring uten vibrasjoner eller motorstøy. ë-Berlingo egner seg vel så godt til kjøring utenfor tettbebygde strøk. Med nye ë-Berlingo kan du både lade batteriet når strømmen er billigst og få oppvarmet førerhus, uten at det går utover rekkevidden. 

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle markedsførte biler har utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vinterhjul er inkludert i prisen på alle våre markedsførte biler.