Citroën Jumpy

Stilige Citroën Jumpy har en attraktiv front med en bred grill i krom-finish som strekker seg til lyktene. Jumpy ser dynamisk og robust ut med ren styling, og sidekarosseriet har lange gummilister som beskytter mot mindre kollisjoner.

  • Enda mer praktisk, komfortabel og trygg
  • Fås i 3 lengder og med handsfree sideskyvedører
  • Den ideelle partner for «hverdagsheltene».

Pris fra 252 478 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Alle Citroën Jumpy-sjåfører er ute etter en unik varebil. Derfor er Jumpy tilgjengelig med et bredt spekter av karosseristiler og størrelser. Blant annet kan du velge mellom to ulike lengder og høyder, og lastekapasitet opptil 1200 kg. Totalt vil bilen ha en høyde på under 1,90 m, noe som gjør at man alltid kommer inn på parkeringsplasser med lav takhøyde.

Diesel

Forhjulsdrift

5,1l/100km

Manuell

100 hk

3

4,6 m3

170 kg

1400 kg

Kassevogn

1095 kg

Citroën Jumpy

Trygg og behagelig kjøretur

Med cruise control sørger Citroën Jumpy for at du får en mer automatisert kjøretur, noe som er viktig i aktive yrker. Cruise control sørger for at bilen holder jevn hastighet når man ikke har foten på pedalen. Bilen kommer også med Grip Control – et antispinnsystem som gjør grepet bedre avhengig av omstendighetene. I Grip Control-systemet kan sjåføren enkelt velge mellom fire ulike kjøremoduser som alle er tilpasset ulike kjøreforhold.

Kraft til å bære

En varebil har selvsagt behov for en kraftig motor som kan dra ekstra tung last. Jumpy er intet unntak. Denne bilen leveres med en motor som har god ytelse, og som samtidig er økonomisk. En rekke funksjoner er implementert, slik som aerodynamiske paneler under karosseriet som optimaliserer luftmotstanden og dermed senker energibruken.