Hopp til hovedinnhold

Smart Repair til mindre lakkskader og bulker

Riper, steinsprut og småbulker trenger ikke være dyre å reparere. Takket være nye teknikker og materialer kan vi fikse det med Smart Repair. Les mer om hvordan vi kan reparere mindre skader på bilen din.

Bestill time på bilverksted

Våre bilverksteder hjelper deg med service, EU-kontroll, reparasjon, dekkskift, reparere steinsprut eller annet. Her bestiller du enkelt time til din bil!!

Illustrasjon av Bertel og bookingkalender for bilverksted.

Hva er Smart Repair?

Smart Repair er en forkortelse for «Small to Medium Area Repair Techniques». Med Smart Repair kan vi punktbehandle kun den delen av bilen som har fått skaden noe som er både billigere og kjappere enn tidligere metoder. Ofte kan vi reparere skaden for deg mens bilen din er inne til service eller EU-kontroll.

Har du en mindre skade og skal ha bilen inn til service, EU-kontroll eller andre verkstedtjenester? Gi oss beskjed, så ser vi om dette kan utføres samme dag.

Fordeler med Smart Repair

Tidligere har det vært vanlig å lakkere om hele støtfangeren dersom den kun har fått en liten lakkskade. Det kunne fort bli uforholdsmessig dyrt. Med Smart Repair holder det i mange tilfeller å reparere skaden der den er. Det betyr at det i mindre grad er nødvendig å bytte deler. Det betyr at vi kan tilby utbedring av småskader til en langt lavere pris enn tidligere. I tillegg vil vi ofte være ferdig med reparasjonen innen en dag.

  • Sparer tid, ofte kan vi gjøre reparasjonen samme dag
  • Billigere
  • Mindre lakkforbruk er bra for miljøet
  • Krever lite demontering av deler

Dette kan fikses med Smart Repair

Takket være nye teknikker og materialer er det ganske mye som kan repareres med Smart Repair. Eksempler på ulike typer skader er:

  • Lakkskader
  • Mindre bulker
  • Steinsprut
  • Interiørskader
  • Felger
  • Ruter

Smart Repair for mindre lakkskader

Tidligere har det vært vanlig å lakkere om hele støtfangeren dersom den kun har fått en liten lakkskade. Det kunne fort bli uforholdsmessig dyrt. Hos våre merkeverksteder tilbyr vi nå Smart Repair. Det innebærer at vi ofte kun behøver å reparere lakk- eller steinsprutskaden på det berørte området.

Smart Repair for steinsprutskader i lakken

Har du fått lakkskader som følge av steinsprut anbefaler vi at du så fort som mulig sjekker hvor dypt skaden går. Er den overfladisk kan du vente med å fikse den, men hvis den går inn til metallet bør du tette den før korrosjon får mulighet for å utvikle seg. Hos Bertel O. Steen fjerner vi korrosjon og utbedrer lakkskader som følge av steinsprut.

Har du en nyere bil anbefaler vi at du bruker et merkeverksted som kan garantere at reparasjonen blir gjort i henhold til garantien.

Smart Repair for steinsprut i frontruten

Får du steinsprut i frontruten bør du ikke vente for lenge med å besøke verksted. Du kan spare både tid og penger ved å fikse skaden før den sprer seg, og er du raskt ute så slipper du å bytte rute og dermed også å betale egenandel på flere tusen kroner.

Smart Repair for mindre bulker

Har du fått en mindre bulk i bilen din med eller uten lakkskade kan vi fikse dette. Med spesialteknikker masserer vi både metall og plast tilbake til sin opprinnelige form. Er du i tvil om bulken din kan fikses med Smart Repair er du velkommen til å ta kontakt med et av våre verksteder. Vi gir deg gjerne en uforpliktende vurdering.

Smart Repair for skader på felgene

De fleste har opplevd å kjøre litt for tett på fortauskanten noe som kan lage mindre skader på felgene. Dette kan fikses med Smart Repair. Våre merkeverksteder bruker produkter egnet for reparasjon av skader i felgene. Deretter grunner og lakkerer vi felgen med spesiallakk.

Smart Repair kan også brukes til skader inne i bilen

Har du vært uheldig og fått en ripe i forsetet eller andre steder så kan dette også repareres med Smart Repair. Dette kan være med på å opprettholde verdien på bilen din.

Bruk et merkeverksted til Smart Repair

Bertel O. Steens merkeverksteder spesialiserer seg på Mercedes-Benz, Kia, Smart, Peugeot, Citroën og DS. Vi gjennomfører reparasjoner i tråd med produsentens retningslinjer og du kan derfor være sikker på å bevare garantien på bilen din. Alle våre ansatte blir kontinuerlig kurset for å være oppdatert på de seneste delene, teknikkene og programvarene.

Bilen på verksted - slik fungerer det
1
Bestill time online

Klikk deg inn på vår digitale bestillingsløsning. Her legger du inn detaljer om bilen din, hvilke tjenester du ønsker utført samt når og hvor. Du kan bestille time på verksted her.

2
Få bekreftelse, pris og oppfølging

Vi gir deg alltid en bekreftelse med pris før vi begynner på jobben. Du får også tilsendt en link til vår digitale Tracker. Der kan du følge hele prosessen samt legge til og godkjenne nye behov hvis det skulle oppstå underveis.

3
Levere bilen på verksted

Levere din bil på ett av våre merkeverksteder. Du kan vente hos oss eller få leiebil hvis du har behov. Hos de fleste av våre bilverksteder bruker vi AutoKey - du kan da levere bilen når det passer deg 24/7.

4
Du får beskjed når bilen er klar til henting

Vi sender deg en SMS når vi har fullført jobben på verksted.