Hopp til hovedinnhold

Kompakt

Med en kompaktbil får du en allsidig og komfortabel bil, levert i en praktisk størrelse. Biltypen passer fint som familiebiler for mindre familier, uten de største bagasjebehovene.

Illustrasjon kompakt

Fordeler med en kompaktbil

  • En liten familiebil
  • Lett å kjøre og parkere
  • Mer økonomisk i bruk enn større biler

Billig i drift

Kompaktbiler er lette å kjøre og parkere, og egner seg godt for manøvrering i by og trange parkeringshus. Samtidig gjør de langturene på landeveien til en behagelig og sikker opplevelse.

Grunnet et nett design, passe store motorer og lavere vekt er kompaktbilen mer økonomisk i drift enn fysisk større biltyper. Mindre forbruk og lavere avgifter gjør også at kompaktbilen er en relativt rimelig biltype.

Kompaktbilen er biltypen for deg som ønsker en solid og allsidig bil, som takler de fleste oppgaver. Kompaktbilen byr på et sikkert og økonomisk smart bilhold.

Lurer du på om en kompaktbil er noe for deg?

Vi har kompakt-modeller fra forskjellige merker, og kan gi deg råd om kompaktbiler er det rette valget for deg. Kontakt din lokale Bertel O. Steen-forhandler for en uforpliktende prat!

Få tilbud på drømmebilen!

Interessert i en kompaktbil? Kontakt oss i dag for et godt tilbud på nettopp den bilen du ønsker deg. Det er selvfølgelig helt uforpliktende.

Illustrasjon svart kompaktbil