Hopp til hovedinnhold

Liten bil

Små biler blir ofte omtalt som bybil, da størrelsen kombinert med enkel manøvrering gjør biltypen spesielt godt egnet i byer og urbane strøk. Les våre tips til kjøp av en liten bil.

Illustrasjon småbil

Fordeler med en liten bil

  • Liten og smart
  • Svært billig i drift
  • Ofte god svingradius
  • Den perfekte bybil

Liten og smart bybil

Selv om de små bilene har et kompakt ytre, betyr ikke det at mulighetene er begrenset. På lik linje med større modeller, er biltypen fylt med moderne teknologi og sikkerhetsutstyr, og motorene er kraftige nok til at du vil trives godt på veien.

Fører og passasjer vil finne seg godt til rette i forsetene, og i de fleste modeller vil ytterlige to vokse ha rikelig med plass i baksetet. Bagasjekapasiteten er noe begrenset, men ukens storhandel eller et par treningsbager laster du inn uten problemer.

Lav vekt og effektive motorer betyr redusert forbruk og drivstoffkostnader. En liten bil passer godt for deg som bor sentralt, ønsker friheten ved det å kunne kjøre når og hvor du vil, men ønsker et rimelig og forutsigbart bilhold.

Ofte kan en liten bil også ha god eller bedre svingradius, noe som er svært praktisk i bybildet og trange, smale parkeringshus.

Interessert i en liten elbil?

fra 2 800,- per/mnd. inkl. serviceavtale*
Peugeot e-208 best i test - terningkast 6 fra VG.

Elektrisk

Peugeot

e-208

Rekkevidde362 km
HjuldriftForhjulsdrift
Bagasjerom265 l
2 800 kr
179 600 kr

Priseksempel forutsetter: Avtaletid 36 mnd. /Startleie 78 800 kr / 36 000 km / nom. rente 1.99%

Liten elbil er ofte en billig elbil

Det er ikke alltid tankegangen om at størrelsen på en bil definerer prisen på bilen, men i småbil-/liten bil-segmentet er ikke dette veldig langt fra sannheten. Disse bilene er ofte rimelige å kjøpe – og rimelige i drift. En slik type bil er derfor et svært godt valg dersom du kun trenger en liten og praktisk bil som får deg fra A til B, for en rimelig penge.

Tips: Se alle våre biler i kategorien liten elektrisk bil.

Lurer du på om en liten bil er noe for deg?

Vi har små biler fra forskjellige merker, og kan gi deg råd om småbil er det rette valget for deg. Kontakt din lokale Bertel O. Steen-forhandler for en uforpliktende prat!

Få tilbud på drømmebilen!

Interessert i en småbil? Kontakt oss i dag for et godt tilbud på nettopp den bilen du ønsker deg. Det er selvfølgelig helt uforpliktende.

Illustrasjon svart småbil