Hopp til hovedinnhold

Hva inneholder de ulike utstyrsnivåene?

Moderne biler har mye utstyr som påvirker både utseendet, kjøreopplevelsen og sikkerheten til bilen. Vi gir deg oversikten og noen råd om hva du bør tenke over.

Utstyr og nøkkelklare biler

De fleste bilmerker tilbyr tre ulike utstyrsnivåer. I tillegg til dette tilbyr flere produsenter muligheten til å skreddersy utstyret etter dine egne ønsker og behov. Er du usikker på valg av utstyr, anbefaler vi å velge en av våre forhåndsdefinerte utstyrspakker, som er nøye utvalgt basert på våre eksperters erfaringer. Vinterhjul er alltid inkludert i prisen hos Bertel O. Steen.

Laveste utstyrsnivå

  • Den valgte bilens rimeligste alternativ
  • Alt nødvendig utstyr er inkludert
  • Vinterhjul inkludert

Dette kalles ofte en «basic»-utgave eller en «innstegsversjon» og er det enkleste og rimeligste alternativet for de fleste bilmodeller. Du får det du trenger for å kunne kjøre bilen sikkert og trygt i hverdagen, men for å holde prisene nede, vil du ikke få med allverden av ekstrautstyr.

Middels utstyrsnivå

  • Oppgraderinger innenfor komfort og sikkerhet
  • Flere detaljer på eksteriør og interiør
  • Dekker behovet for de aller fleste

Mellomnivået av utstyrsversjoner byr på oppgraderinger av både interiør og eksteriør. Du kan forvente komfortfunksjoner som ryggekamera, flersone klimaanlegg og elektronisk justerbare seter. Varsling for filskifte og blindsone er som regler inkludert for økt sikkerhet. I tillegg byr ofte utstyrsnivået på eksteriørdetaljer som kromlister, trakrails og oppgraderte felger.

Toppmodeller

  • Maksimal komfort og sikkerhet
  • «Alt» av utstyr og teknologi bilen har å tilby
  • Du får det lille ekstra

På det øverste utstyrsnivået får du med det meste av funksjoner og detaljer som bilen kan leveres med. Det kan være massasje i seter og panoramatak, avansert multimedia med støtte for tale eller håndbevegelser, alle avanserte sikkerhetsfunksjoner samt toppnivået av lakk og felger.

Det vil forekomme variasjoner i hva de ulike utstyrsnivåene inkluderer for de ulike modellene og merkene vi leverer. Kontakt din nærmeste forhandler eller ta en nærmere titt på våre nye biler for flere detaljer.

Nøkkelklare biler

Velger du en nøkkelklar bil - hvor utstyr og motorstørrelser er forhåndsvalgt av oss - er du sikker på å få en bil som er tilpasset det norske markedet og norske forhold.