Hopp til hovedinnhold

Bestill profesjonell bilpleie

For mange av oss er bilen en av de mest kostbare eiendelene vi har. Uansett om du planlegger å selge, vil spare penger på lakk og vask, eller bare ønsker at bilen skal holde seg i god stand, er det viktig med skikkelig bilpleie.

Bestill time på bilverksted

Våre bilverksteder hjelper deg med service, EU-kontroll, reparasjon, dekkskift, reparere steinsprut eller annet. Her bestiller du enkelt time til din bil!!

Illustrasjon av Bertel og bookingkalender for bilverksted.

Polering og bilpleie

For noen er vårrengjøringen av bilen – med støvsuger, poleringsmaskin og ofte en motvillig assistent – en gledelig tradisjon. For andre er den et nødvendig onde, og atter andre har ikke noe forhold til bilpleie utover en sjelden tur til bilvaskeriet. Uansett hvilken gruppe du tilhører, kan og bør du dra nytte av moderne bilpleietjenester.

Rens bør gjøres av eksperter

Uansett om bilen trenger innvendig eller utvendig rens, bør den utføres av eksperter på ditt bilmerke, som oss i Bertel O. Steen. Når man skal rense interiøret i en bil, som ofte består av skinn og andre materialer som krever skånsomhet, er det avgjørende å bruke de rette produktene. Også for lakk er viktig å bruke produkter som er riktig tilpasset både de ulike materialene og bilmodellene. Vi bruker kun bilpleieprodukter vi vet er bra for din bil. Noen av våre forhandlere har poleringsautomat så ønsker du en rask og samtidig god polering av din bil kan dette kanskje være alternativet for deg.

Tips: Slik bør du vaske bilen utvendig.

La eksperter ta seg av bilpleien

Du kan føle deg trygg på at vi alltid bruker originale deler, og alltid gjennomfører service i tråd med produsentens retningslinjer. Trenger du å pleie eller rense bilen, innvendig eller utvendig, vet vi hvordan. Alle våre ansatte blir dessuten kontinuerlig kurset for å være oppdatert på de seneste delene, teknikkene og programvarene.

Vår ekspertise er din trygghet.

Bilen på verksted - slik fungerer det
1
Bestill time online

Klikk deg inn på vår digitale bestillingsløsning. Her legger du inn detaljer om bilen din, hvilke tjenester du ønsker utført samt når og hvor. Du kan bestille time på verksted her.

2
Få bekreftelse, pris og oppfølging

Vi gir deg alltid en bekreftelse med pris før vi begynner på jobben. Du får også tilsendt en link til vår digitale Tracker. Der kan du følge hele prosessen samt legge til og godkjenne nye behov hvis det skulle oppstå underveis.

3
Levere bilen på verksted

Levere din bil på ett av våre merkeverksteder. Du kan vente hos oss eller få leiebil hvis du har behov. Hos de fleste av våre bilverksteder bruker vi AutoKey - du kan da levere bilen når det passer deg 24/7.

4
Du får beskjed når bilen er klar til henting

Vi sender deg en SMS når vi har fullført jobben på verksted.