Hopp til hovedinnhold

Firmabil og rammeavtale i Oslo og Lørenskog

Bertel O. Steen Lørenskog er din bilpartner i Oslo og Lørenskog. Vi tilbyr rammeavtale og firmabil til bedrifter, samt gode betingelser på leasing og kjøp av biler til ansatte. Vårt bilhus har hele 7 forskjellig bilmerker.

Firmabil, storforbrukeravtale eller rammeavtale for de ansatte?

Vi i Bertel O. Steen jobber tett mot mange bedrifter som har firmabiler, både personbiler eller varebiler.

Dersom bedriften ikke har firmabiler og en tradisjonell firmabilavtale med oss, kan rammeavtale være et gunstig alternativ for bedriftens ansatte. En rammeavtale er en uforpliktende avtale med storforbrukervilkår, som tegnes mellom din bedrift og Bertel O. Steen.

En slik bilavtale gir mange fordeler, uavhengig av om bedriften har egne tjenestebiler eller om de ansatte kjører private biler på kjøregodtgjørelse, kilometergodtgjørelse eller bil-lønn. Storkundefordelene er de samme, og gir de ansatte gode rabatter ved kjøp og leasing av våre bilmerker.

Firmabil hos Norges største bilhus - stort utvalg

Kontakt oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om firmabil, eller for å høre mer om rammeavtaler med fordeler for ansatte.

Ilustrasjon av firmabil med kontrakt.
Leasing av firmabil fra Bertel O. Steen Lørenskog

Leasing av firmabil er en leieform der vi tilpasser kjørelengden etter ditt behov. Leiekostnad avhenger da av bilpris, kjørelengde, leieperiode og forskuddsleie.Ved å lease en bil unngår du å binde opp kapital på bil til ditt firma. Kontakt oss for mer informasjon om leasingavtale. I en leasingavtale kan også service- og vedlikehold være inkludert i prisen - mindre stress for deg.

Tips: Les vår artikkel om forskjellen på leasing og kjøp.

Anders Tosterud hos Bertel O. Steen Lørenskog.

Firmabil og kjøregodtgjørelse

Vi har de siste årene erfart at det er en endring i markedet, fra at bedriftene har firmabiler og over til at den ansatte kjører privatbil med en kjøregodtgjørelse. Dermed har slike fordels-avtaler et økende fokus for oss og for mange av de små og store bedriftene vi jobber med. For disse bedriftene vil vi også kunne være en rådgiver for de ansatte og hjelpe hver enkelt med å finne den beste løsning basert på egne ønsker og forutsetninger.

En rammeavtale er på ingen måte økonomisk forpliktende for bedriften som inngår den, men vi opplever en win-win ved at selskapet forplikter seg til å gjøre avtalen godt kjent internt mot de ansatte.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, enten dere har en flåte av firmabiler eller ønsker å høre mer om rammeavtaler med fordeler for ansatte.

Hvorfor velge firmabilavtale?
Enkelt bilhold for bedriften

Bredt modellutvalg og skreddersydde løsninger for bedriften.

Profesjonell rådgivning

Rask responstid og en fast kontaktperson.

Store fordeler

Egen avtale som sikrer de beste betingelsene på utvalgte markedsmodeller.

Kontaktinformasjon - næringssalg Lørenskog

Leder næringssalg: Anders Tosterud

Telefon: 900 54 929
E-post: anders.tosterud@bos.no
Adresse: Solheimveien 11-15, 1461 Lørenskog