For noen er vårrengjøringen av bilen – med støvsuger, poleringsmaskin og ofte en motvillig assistent – en gledelig tradisjon. For andre er den et nødvendig onde, og atter andre har ikke noe forhold til bilpleie utover en sjelden tur til bilvaskeriet. Uansett hvilken gruppe du tilhører, kan og bør du dra nytte av moderne bilpleietjenester.

Rens bør gjøres av eksperter

Uansett om bilen trenger innvendig eller utvendig rens, bør den utføres av eksperter på ditt bilmerke, som oss i Bertel O. Steen. Når man skal rense interiøret i en bil, som ofte består av skinn og andre materialer som krever skånsomhet, er det avgjørende å bruke de rette produktene. Også for lakk er viktig å bruke produkter som er riktig tilpasset både de ulike materialene og bilmodellene. Vi bruker kun bilpleieprodukter vi vet er bra for din bil. Noen av våre forhandlere har poleringsautomat så ønsker du en rask og samtidig god polering av din bil kan dette kanskje være alternativet for deg.  

La eksperter ta seg av bilpleien

Du kan føle deg trygg på at vi alltid bruker originale deler, og alltid gjennomfører service i tråd med produsentens retningslinjer. Trenger du å pleie eller rense bilen, innvendig eller utvendig, vet vi hvordan. Alle våre ansatte blir dessuten kontinuerlig kurset for å være oppdatert på de seneste delene, teknikkene og programvarene.

Vår ekspertise er din trygghet.