Hopp til hovedinnhold

Service og verkstedtjenester

Av og til er man uheldig og får steinsprut eller en liten bulk. Andre ganger kan det være på tide med oljeskift eller EU-kontroll. Les mer om hvordan ta vare på bilen og hvordan vi kan hjelpe deg.

Illustrasjon bilservice

Service

Service er regelmessig vedlikehold av bilen din. Å følge bilens serviceprogram sikrer at garanti og dine rettigheter for å reklamere gjelder. Vi kjenner våre bilmerker best, benytter kun originaldeler og følger produsentens krav og retningslinjer.

Les mer om service på bil og bestill time

EU-kontroll

EU-kontroll eller EU-godkjenning er en obligatorisk kontroll som alle biler må gjennom. Den skal sikre en trygg og miljøvennlig bilpark. Lurer du på når bilen din skal på neste EU-kontroll, hvor lang tid det vil ta eller hvilke forberedelser du bør gjøre? Snakk med oss!

Les mer og bestill time til EU-kontroll

Dekk og dekkskift

Som sjåfør må du til enhver tid sikre at dekkene dine er tilpasset fører du kjører på. Dette for å sikre at du har nødvendig veigrep. På tide å skifte dekk? Vi hjelper deg! Vi har også god plass på våre dekkhotell som sikrer korrekt oppbevaring av dekkene, så slipper du å tenke på det.

Les mer om dekk og bestill time til dekkskift

Oljeskift

Alle bensin- eller dieselmotorer bruker olje for å smøre bevegelige deler. Over tid vil mengden olje reduseres og kvaliteten på oljen bli dårligere. For å hindre slitasje på motoren, eller i verste fall et havari, er det viktig at oljen skiftes og fylles på regelmessig.

Les mer og bestill time til oljeskift

Skadetaksering

Har du vært utsatt for et uhell med bilen din, men er usikker på skadeomfanget og hva du skal gjøre videre? Vi utfører skadetaksering for å sikre deg en mest mulig presis vurdering av omfanget og hva det vil koste å få skaden reparert.

Les mer om skadetaksering

Lakkskader

Riper, steinsprut og småbulker trenger ikke være dyrt å reparere. Takket være nye teknikker og materialer kan vi fikse det med Smart Repair. Vi utbedrer skaden der den er, uten at bilen din trenger større omlakkeringer eller å få skiftet dyre deler.

Les mer om Smart Repair og bestill time

Steinsprut

Har du fått steinsprut eller sprekk i frontruten, er det viktig å ikke vente for lenge med å utbedre skaden. Frontruten er en viktig del av bilens karosseri og den inneholder en rekke tekniske komponenter, kritisk for mange støtte- og sikkerhetssystemer.

Les mer om reparasjon av steinsprut og bestill time

Vindusviskere

Nye vindusviskere er en ganske beskjeden investering som er essensiell for god sikt og trygg kjøring, spesielt i regnvær og på vinterføre. Gjør det derfor til en vane å skifte ut viskerne 1-2 ganger i året.

Les mer om bytte av vindusviskere